Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

NetCamp / Launch48 / Future Web

Mărturisesc că sunt un junkie de think fast, build quickly, release early. Cred cu toată convingerea că în 1-2 zile se poate crea cel puțin un prototip funcțional pentru aproape orice produs/serviciu web care există azi.

Meet Launch48

Launch48 este un eveniment “importat” din UK care își propune să lanseze câteva proiecte web în 48 de ore. Totul pornește de la câteva idei alese pentru a fi lansate în două zile, continuă cu dezvoltarea efectivă a proiectelor și, în final, acestea sunt prezentate publicului.

How crazy is that!?
I’m in. De data asta nu ca participant, ci ca “mentor”. Adică voi fi prezent pe baricade, ajutând echipele să livreze. Și despre asta e vorba, de fapt, să livreze un proiect funcțional la sfârșitul celor 48 de ore. Extraordinar!

Încă te mai poți înscrie cu idei, la . Nu ezita! :)

Startup School BCR

Este un workshop de 4 ore care își propune să concentreze tot ce ar trebui să știe un antreprenor pentru lansarea cu succes a unui proiect web. Este o ocazie unică de a participa la o întâlnire aplicată cu unii dintre cei mai cunoscuți antreprenori online din România.

Future Web

Este o serie de prezentări despre ce este nou, ce urmează și ce va influența dezvoltarea Internetului. Se va vorbi despre noi tehnologii, tendințele momentului și bune practici.
Yours, truly va vorbi în deschidere :) .

Iar la final… INTERNET PARTY!

Ziua de 9 decembrie se va încheia cu o petrecere în Club Promethevs. Campionat de wii, karaoke și multă, multă socializare!

Meet me there.