Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Mulțumesc, ING HomeBank!

Tocmai am avut o experiență plăcută și aș vreau să ți-o împărtășesc :) .

Între 15-17 februarie voi fi în București, așa că am început să mă gândesc cum ajung acolo. Variante:

  • mașină;

  • tren;

  • avion.

Benzina m-ar costa 400 lei ( /- 50), drumul încolo ar dura cel puțin 10 ore (vineri și duminică e criminal traficul) și probabil orice plăcere de condus ar păli în fața traficului și șoferilor idioți. Ce să mai zic de traficul din București… Deci nu cu mașina.

Dacă aș merge cu trenul, aș merge noaptea, la vagon de dormit. Dus-întors costă undeva pe la 350-400 lei, din câte țin eu minte. Dar am fost o dată cu trenul ăsta și n-am dormit toată noaptea. Drumul ține tot vreo 10 ore… și nu mă atrage deloc.

A rămas avionul.
Intru pe [tarom.ro][2], îmi configurez zborul și văd că mă costa 398 lei, dus-întors. Un zbor durează o oră și 15 minute. Ajung în București vineri la amiază și plec duminică seara, ceea ce-mi dă timp să mă întâlnesc cu unii-alții :) .

Vreau să plătesc online, dar știu că nu am destui lei pe nici un card. Nici o problemă! Intru pe [HomeBank][3], schimb online niște euro (se transferă instant din contul de euro în cel de lei), totul pare OK. Mă-ntorc la tarom.ro și continui comanda. Număr de card, data expirării etc… 2 minute mai târziu primeam mail-ul de confirmare a comenzii: locul îmi este rezervat și plătit.

Mulțumesc, ING HomeBank!
Mulțumesc și Tarom, pentru servicii prompte! Promit să mai zbor cu voi, dacă ajung viu și nevătămat înapoi acasa ![:D][4] .

[2]: http://www.tarom.ro/ “” [3]: http://www.homebank.ro/ “” [4]: /public/images/smilies/icon_biggrin.gif