Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Îndrăzneşte doar…

… [să visezi][1]… pentru că doar aşa îţi poţi atinge ţelurile: visând la ele, muncind înspre ele şi acceptându-le atunci când se întâmplă.

[1]: http://www.filipcte.ro/17-11-2007/visul-meu/ “”

În dimineaţa asta, am citit [un articol][2] care vorbeşte despre visuri şi despre cât e de important să nu luăm aminte la cei care ne stau împotrivă, să nu ascultăm de cei care ne spun că nu putem face X sau Y şi că ar trebui să facem Z. Când ai 5 minute, citeşte articolul respectiv…

[2]: http://zenhabits.net/2007/11/how-to-doggedly-pursue-your-dreams-in-the-face-of-naysayers/ “”

Personal, mi s-a mai împlinit o dorinţă… una absurdă :D .
Sunt, din nou, în căutarea unui apartament, pentru că trebuie să mă mut din cel în care stau acum. Acest nou apartament ar trebui să fie şi apartamentul în care voi locui împreună cu Simona, după nuntă, aşa că ne-am uitat după 2 camere şi ne-am propus (mai mult în glumă):
“Să găsim un apartament al cuiva care e plecat în străinătate şi îl închiriază la preţ ridicol“.

Săptămâna trecută, după o rundă ratată de căutări (== chirii prea mari pentru bugetul meu), am primit un telefon de la o mătuşă (de care nu ştiam :p) care tocmai renovează un apartament de 2 camere şi caută chiriaşi pe termen lung. “La preţ, ne-nţelegem ca-ntre neamuri”. Mătuşa asta are o fiică în Statele Unite, iar 6 luni pe an merge şi ea acolo.
How ‘bout that??