Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Startup-ing în Timișoara

Mi-ar fi plăcut să pot ajunge la Startup Days, dar voi fi taman în cealaltă parte a țării, la Iași, pentru primul GeekMeet acolo.

Alex Bleau, unul dintre organizatorii Startup Days, mi-a scris următoarele:

Proiectul are ca obiective incurajarea antreprenoriatului si creearea de experienta relevanta pentru participanti. In plus, tot ca obiectiv este si cresterea si dezvoltarea comunitatii de specialisti.

Inainte de 6 Martie va avea loc la incubatorul de afaceri un workshop despre cum sa iti prezinti ideea. Noi vom filma si apoi posta pe net pentru a fi vizionat si de catre cei care nu au putut participa.

Pe data de 6 Martie va avea loc in Timisoara la incubatorul de afaceri sesiunea de pitching. Aici vor putea veni si cei cu idei, si specialistii pentru a se cunoaste intre ei, pentru a discuta cu mentorii, pentru a vosta ideile si apoi pentru a participa la interviuri ca sa participe efectiv la una din cele 2 idei finaliste.

In ultimul weekend din Martie, cele 2 idei si echipe castigatoare vor merge timp de un weekend la o locatie (cabana) de langa Timisoara unde vor lucra la ideile lor. La sfarsitul weekend-ului trebuie sa prezinte macar un demo sau un beta.

Pe tot parcursul weekend-ului vom lua interviuri, pareri si vom filma astfel ca oricine doreste sa vada sau sa invete sa aiba aceasta posibilitate.

Dupa acest weekend, ne vom reintalni cu fiecare echipa si fiecare membru pentru impresii si pareri si pentru o concluzie legata de continuarea si dezvoltarea ideii lor sau nu.

Nu uitați nici de GeekMeet 24, care va avea loc în acest week-end la Timișoara.

Așa că… go start-up!

P.S. Mă gândesc dacă să fac publică sau nu aplicația de finanțe personale pentru oameni care detestă aplicațiile de finanțe personale…