Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Somnul e o risipă de timp, uneori

Atunci când sunt foarte entuziasmat de ceva, mă trezesc cu noaptea-n cap, fresh după 3-4-5 ore de somn, cu inima gata s-o ia la sănătoasa. Așa și azi, pentru că mă așteaptă o săptămână de maraton. De fapt, maratonul a a început zilele trecute. Sweet :) .

Peste câteva ore, începe [primul Geek Meet în Craiova][2]. Mi-a fost imposibil să ajung, tocmai din cauza maratonului. Nu am fost nici măcar în stare să înregistrez un scurt video de bun venit, să-l ruleze la întâlnire; ar trebui să mă obișnuiesc să vorbesc singur, uitându-mă la un pătrățel negru (camera video de la MBP)? Sorry…

[2]: http://www.geekmeet.ro/07-02-2008/geek-meet-1-craiova/ “”

Participanților la Geek Meet: să aveți o atitudine pozitivă față de tot ce se va întâmpla acolo și nu uitați că succesul întâlnirii nu depinde doar de organizatori și cât de bine au pus la punct detaliile, ci de absolut fiecare participant.
Cu siguranță unii vor spune, după, că a fost o întâlnire bună, iar alții o vor critica. Cred că fiecare va avea întâlnirea așa cum și-o va face. Eu sper să ne vedem la Geek Meet #2, Craiova! :)