Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Life update

N-am mai scris demult, dar am fost foarte ocupat trăind și s-au întâmplat multe, în ultima lună! În ordine aleatorie:

Fiat Bravo, 10.000 km mai târziu

Săptămâna trecută am trecut de 10.000 km cu Bravo-ul și i-am făcut prima revizie/schimb de ulei. Îl am din aprilie și am bătut drumul Oradea-Cluj-Mureș-Cluj-Oradea… fără număr!

**Mașina este superbă! **
La curbe, ai impresia că se lipește de asfalt. Stă incredibil de bine pe drum.
Accelerația nu e dementă, dar se simte turbo-ul și cei 120 de căluți chiar și de la 140 km/h în sus. Iar la 120, în a patra (la depășiri mai critice), trage de numa’!

Consumul depinde MULT de stilul de condus. Recordul până acum este între Oradea-Cluj cu un consum de 6.6 litri la sută, cu o viteză maximă de 110-120 km/h și nu mai mult de 3 depășiri. Drumul a durat undeva între 2 ore, 2 ore și jumătate.
Recordul din partea opusă, pe același drum, este de 11.2 litri la sută. Am ajuns la Cluj într-o oră și 23 de minute, cu viteză aproape legală în aproape toate localitățile :D .

Ca punct negativ, aș menționa sensibilitatea materialelor din interior, mai ales bordul, de fapt torpedoul. Dar și ușile. Fiat Bravo arată FOARTE bine în interior, stilul italian a dat din nou lovitura, dar materialele sunt cam sensibile la stimuli mecanici (frecări apăsate, julituri, zgârâieturi). Dar se poate trăi cu asta :) .

:)

Business as usual

Săptămânile astea, deadline-urile se țin lanț. Producem și livrăm “marfă” de calitate! :)
Nu zic mai mult de-atât, deocamdată, doar că lucrurile merg bine.
Sunt, totuși, destul de obosit, așa că plănuiesc să iau o săptămână de pauză, luna viitoare.

Răbdarea și perseverența fac diferența

Viața nu este întotdeauna așa cum vrei să fie, clar.
DAR,
dacă *știi* cum ai vrea să fie, dacă îți dorești suficient de mult, dacă crezi că aparentul imposibil ar putea fi posibil, dacă ai răbdare și nu te pripești, dacă ești perseverent și consecvent în acțiuni,
ATUNCI…
s-ar putea ca viața să devină așa cum vrei tu.
Ba, mai mult, s-ar putea să ai o surpriză plăcută și să devină MULT MAI extraordinară decât ai visat! :) Asta e o minune pe care o face Dumnezeu, câteodată, pentru cei dispuși. Când se-ntamplă așa, îmi place să spun că sunt răsfățat de Dumnezeu.

Sunt plin de pace, iubesc și sunt iubit, iar toate frământările din ultimele luni și-au găsit răspunsuri. Concluzia este că s-au meritat și nici măcar nu se compară cu starea de bine de acum!

În linii mari, cam asta ar fi.
You can go outside and play, now :p