Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Liber

Săptămâna trecută s-a întâmplat [conform planului][1] și vai bine e să nu ai 10 chestii de frământat permanent în gând! Cu alte cuvinte, m-am deconectat de tot. Check!
Poate am exagerat un pic cu Stargate: Atlantis, pentru că am văzut 3 serii a câte 20 de episoade, într-o săptămână. Oare cum voi supraviețui când se termină episoadele?! I’m gonna die…

[1]: http://www.filipcte.ro/09-12-2007/planul-pentru-saptamana-care-vine/ “”

Nu intenționez să mai fac mare lucru luna asta, dar două vorbe despre ideile în curs de dezvoltare:

jdn – jobber developer network

Social/Professional network-ul nu va mai exista sub denumirea [jobber developer network][2], ci am hotărât, cu ceva timp în urmă, să dezvoltăm [jobber][3] în această direcție. Pe lângă IT, vom “ataca” și sectorul Business!
Astfel, după o pauză de câteva săptămâni, înainte de-a lansa versiunea pentru beta-testeri, ne așteaptă 1-2 săptămâni de finisare a UI-ului și integrarea cu job board-ul.

[2]: http://www.jdn.ro/ “” [3]: http://www.jobber.ro/ “”

Știu că am anunțat că lansăm în noiembrie, dar am făcut o pauză și nu ne grăbim, chiar dacă se pare că și alții se mișcă în direcția asta. Presimt că în 2008 vor apărea în .ro câteva servicii noi de professional networking. :)

:)

wishbuzz

De curând am aflat de [uiteceVreau.ro][5], dar nu înțeleg cum ar putea avea succes în forma actuală.
[wishbuzz][6] e în curs de dezvoltare, dar nefiind high-priority, îi acord puțin timp.

[5]: http://www.uitecevreau.ro/ “” [6]: http://www.wishbuzz.ro/ “”

Nici cu wishbuzz nu e grabă, îl dezvolt în ritmul în care mă simt confortabil, iar când va fi lansat, va fi foarte meseriaș! :)

Job reviews pe bloguri

A-nceput cu o [idee][7] și s-a concretizat într-un [plan][8].

[7]: http://www.jobber.ro/blog/13-11-2007/jobber-level-2/ “” [8]: http://www.jobber.ro/blog/15-11-2007/pentru-bloggeri-job-reviews/ “”

[jobber][3] împreună cu [VISUALIS][9] vor lansa un serviciu nou pe piața de recrutare din România, cu ajutorul bloggerilor. Acest nou serviciu (numele încă e secret, dar exista) va fi independent de site-ul de anunțuri jobber.ro, în sensul că o companie de recrutare nu va fi obligată să publice pe jobber pentru a beneficia de expunere pe bloguri. :)

[9]: http://www.visualis.ro/ “”

Acum (luna asta) lucrăm la un site de prezentare a serviciului, după care vom discuta cu bloggeri influenți, iar apoi îi dăm drumul!

Pe post de concluzie

Mă simt liber, nepresat de probleme și odihnit.
Motto-ul lunii: nu-i grabă, toate la timpul lor.