Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Back to flow

Chiar din a doua zi la Flame am intrat intr-o forma de zile mari, cu productivitate mare si spor sustinut. De prea mult timp nu m-am mai simtit atat de [in flow][1] precum ultimele zile.

[1]: http://www.filipcte.ro/exigo-blog/muncind-in-flow “”

Ma gandeam ce cauzeaza asta…
Si am gasit cateva motive:

  1. Dupa o perioada de cadere libera cu eXigo (productivitate personala minima, proiect mare ratat), mi-am setat mintea pe urmatoarea ipoteza: “Mutarea la Cluj si schimbarea cadrului profesional ma vor ajuta sa-mi revin in forma”. Check
  2. Echipa Flame este meseriasa, fiecare membru e profesionist pe cel putin un domeniu, interactiunea este placuta si constructiva. In plus, mediul de la birou este propice muncii in flow :) .
  3. Sarcinile pe care le am nu sunt mereu dintre cele mai inovative dar ma provoaca si imi face placere sa le duc la bun sfarsit.

:)

Ieri si azi am creat un sistem de widgets gen [Google home][3], scris in PHP si JavaScript object-oriented (OO JS e un deliciu!). Widget-urile apar in prima pagina a unei aplicatii interne pe care o dezvoltam si o folosim la Flame, iar crearea de widget-uri noi e o chestiune banala. Nu e mare lucru, dar mi-a placut sa-l fac!

[3]: http://www.google.com/ig?hl=en “”

Pe biroul meu sta [JavaScript: The Definitive Guide][4], proaspat achizitionata pentru biblioteca Flame, la rugamintea mea. :)

[4]: http://www.amazon.com/JavaScript-Definitive-Guide-David-Flanagan/dp/0596101996/ “”