Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Gânduri despre jobjob

A trecut puțin peste o săptămână de când am deschis accesul public la jobjob.ro șiiiii… a fost bine!
Am specificat atunci că nu e o lansare oficială și cu mare tam-tam (urmează peste câteva săptămâni), ci doar am lărgit cercul de utilizatori :) .

:)

Nu voi uita însă acele ore, de pe 1 octombrie, când făceam multi-tasking între 3 proiecte și coordonam lansarea! Am trimis [toată][3] [echipa][4] mail-uri la prieteni—în același timp. Am scris articolul pe blog. Am scos parola de acces. Șiiiii, la scurt timp după, au început să curgă mail-urile cu feedback. Genial!

[3]: http://www.lateral.ro “” [4]: http://www.fourtyfive.ro “”

A fost un milestone important pentru noi și l-am bifat cu brio.

În zilele care-au urmat, cel mai incredibil mi s-a părut faptul că site-ul chiar merge. E un fel de paradox aici, pentru că tot ceea ce face, practic, e să caute în baza de date după niște cuvinte cheie și să trimită înapoi un set de rezultate. Simplu.

NOT!
Search is not easy. Și nu mă refer la căutări simple în baza de date (pentru cunoscători: cu LIKE), ci la [rocket-surgery][5] autentic, rezultatul a mii de ore de ars neuroni.

[5]: http://www.doubletongued.org/index.php/dictionary/rocket_surgery/ “”

V-am zis că avem o echipă de superstars?
Oh, da… și sunt onorat să fiu prin preajma lor și să învăț de la ei. E incredibil de împlinitor să profesez înconjurat de astfel de oameni!

Mai am multe de zis, dar le păstrez pentru mâine, la [Geek Meet][6] ![:D][7] .

[6]: http://www.geekmeet.ro/29-09-2008/geek-meet-1-timisoara/ “” [7]: /public/images/smilies/icon_biggrin.gif