Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Post Geek Meet #3, Cluj

Întâlnirea de ieri a fost bună de tot!

[Bobby][1] ne-a lăsat un teaser despre Yahoo! dar mi-a promis că va reveni cu detalii.

[1]: http://www.bobbyvoicu.ro/ “”

[Alex][2] și-a vărsat oful despre freelancing, dar ca unul care-a trecut cu bine peste fazele de care vorbește, ne-a dat câteva sfaturi practice, spot-on—pentru freelanceri și agenții web în egală măsură.
Prezentarea lui, un pic mai… animată… [e disponibilă pe Trilulilu][3].

[2]: http://alxx.blogpub.ro/users/46-alxx/articles/1233-geekmeet-3-in-cluj-napoca “” [3]: http://www.trilulilu.ro/filipcte/dbdbc66387c540 “”

[Sergiu][4] a vorbit din experiența proprie și a fost (de fapt, este!) o adevărată încurajare pentru oricine se gândește să înceapă un business online. Ideea e că ACUM e un moment ideal pentru asta!
Prezentarea lui [e disponibilă pe SlideShare][5].

[4]: http://www.sergiubiris.ro/internet/dupa-geekmeet/ “” [5]: http://www.slideshare.net/sergiubiris/from-g33k-to-entrepreneur/ “”

[Vladimir][6] a vorbit despre [uberVU][7], a explicat ce este, de ce este și cum va evolua. Modelul de business e work-in-progress și el, dar idei sunt.
Prezentarea lui [e disponibilă tot pe SlideShare][8].
Mai apoi, [Dragoș][9] ne-a făcut un demo: a publicat un articol pe 2 bloguri, în același timp și a introdus în el niște poze de pe Flickr. Totul incredibil de simplu. Apoi am văzut cum funcționează comment-urile pe principiul: “ai content pe enșpe site-uri, oamenii discută cu tine pe fiecare și cu uberVU nici măcar nu va trebui să mai reții toate URL-urile… ci pur și simplu le răspunzi din aplicație, iar aplicația trimite fiecare răspuns la locul lui”. Brilliant!

[6]: http://vladimiroane.com/general/cum-a-fost-la-geekmeet/ “” [7]: http://ubervu.com/ “” [8]: http://www.slideshare.net/filipcte/vladimir-oane-ubervucom/ “” [9]: http://dragosilinca.com/ “”

[Adi Rus][10], împreună cu [partenerul său][11], au vorbit despre viitorul site dedicat artiștilor, [Artistsbay][12]. Din păcate, nu am reușit să vedem un demo, din motive tehnice (chaos wins, geeks lose ![:D][13] ).

[10]: http://webdesign-romania.eu/ “” [11]: http://www.lightwaysoftware.com/ “” [12]: http://artistsbay.org/ “” [13]: /public/images/smilies/icon_biggrin.gif

Dacă aveți poze de ieri sau de la întâlniri anterioare, vă invit să vă alăturați [grupului de Flickr][14] și să le puneți acolo!

[14]: http://www.flickr.com/groups/geekmeet/ “”

Împreună cu [Alex][15] (căruia îi mulțumesc că s-a ocupat impecabil de toate detaliile organizatorice), vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm data viitoare, sperăm într-o sală mai mare ![:D][13] .

[15]: http://www.alexandru.hoopla.ro/2008/06/08/geek-meet-3-cluj-2/ “”

Dacă ești din alt oraș în afară de Oradea sau Cluj și ai vrea să te implici în organizarea Geek Meet în orașul tău, am fi încântați să discutăm: filipcte [at] gmail [dot] com.

Alții, despre Geek Meet:
[Sebi][16]
[Ciprian][17]

[16]: http://www.avramseby.com/eu/geek-meet-cluj3.html “” [17]: http://blog.kleampa.com/geek-meet-cluj-3-7-iunie.html “”