Filip Cherecheș-Toșa
Follower of Jesus, husband, father of three, builder

Schimbari majore

Viata mea s-a schimbat radical in ultimele 4 saptamani!

Totul a inceput cand am hotarat sa plec de la firma la care lucram de vreo 3 ani. Planul meu a fost sa incep o firma noua, care sa se numeasca Exigo (am si rezervat Exigo SRL la Registrul Comertului) si am vrut sa fac asta in asociere cu Cristi, un bun prieten. Despartirea de firma s-a complicat, insa si a trebuit sa renunt la eXigo.

Au trecut 2 saptamani de framantari si discutii, saptamani in urma carora am ramas cu un gust amarrrr…
Simteam ca am ajuns intr-un punct zero (mi-am varsat toata pasiunea in eXigo, dinainte sa existe chiar!) si ca am 2 optiuni care merita explorate:

  1. sa creez o companie noua si un brand nou;
  2. sa-mi caut un loc de munca la alta companie.

Cu oarece timiditate, am intrat pe eJobs sa vad ce gasesc. Pentru ca prietena mea locuieste in Cluj, am filtrat ofertele dupa oras, lasandu-le doar pe cele din Cluj. Si am gasit doua care pareau interesante. Am citit-o pe prima si nu era ceea ce imi doream. Am luat-o pe a doua si mi-a placut! [Flame][1], o agentie de web development din Cluj / Tg. Mures cauta developer. Le-am scris un mail in care m-am prezentat, iar dupa aproximativ 2 ore am primit un raspuns de la Managing Director, spunandu-mi ca i-ar placea sa discutam mai multe.
Asta se intampla joi seara, acum 2 saptamani. Luni am fost in Cluj, asa ca dimineata am mers la biroul Flame si am avut o intalnire foarte faina cu Development Manager-ul. Miercurea urmatoare mi s-a facut o oferta concreta de angajare. De la 1 aprilie voi fi senior web developer la Flame.

[1]: http://www.flame.ro/ “”

Acum… unii se bucura de hotararile mele, pe cand altii considera ca fac o greseala mare. Eu, unul, stiu ca am luat cele mai bune decizii si stiu ce vreau sa realizez prin ele. Am atat motive subiective, cat si altele, obiective.

Noile mele informatii de contact se gasesc [aici][2].

[2]: http://www.filipcte.ro/contact/ “”

Cam pe-aici sunt eu, acum.